Bahçe Dekorasyonu İle Bahçenizi Baştan Düzenleyin

Bahçe Dekorasyonu İle Bahçenizi Baştan Düzenleyin

Kullanılan Alanları İyi Değerlendirmelisiniz

Bahçenizi dekore etmeden önce onu bölümlere ayırmakta fayda var. Sebze- meyve dikilecek alanları, çocukların oynaması için bir alanı, ağaçlara ayrılmış alan ve tabii ki sizin için dinlenilebilecek bir alana ihtiyaç duyacaksınız. Bahçenizi bu şekilde böldükten sonra bahçe de hangi aksesuarları kullanacağınıza karar vermelisiniz. Bahçeyi dekore ederken birçok dekoratif araç ve gereç kullanılabilir. Örneğin renkli taşlar kullanarak farklı bir hava verilebilir.

Dekoratif Mobilyalar Olmazsa Olmaz

Bahçenizin tarzına uygun dekoratif mobilyalar kullanmalısınız. Asıl önemli olan sizin rahatınız ve sizin kişisel zevklerinizdir. Rahatlayabileceğiniz bir bahçe yaratmak için zevkinize hitap eden mobilyaları tercih edin. Bahçenizin boyutuna göre küçük ya da daha büyük mobilyalar seçebilirsiniz. Bahçe genellikle üstü açık bir yer olduğu için güneş ışığı ve yağmur gibi zarar verecek etmenlerle karşı karşıyadır. Eğer isterseniz bahçenizde ortam müsait ise kapalı bir alan hazırlayarak hassas bitkilerinizi ekebilirsiniz. Yine dilerseniz yağmurlu günlerde bahçenizin tadını daha çok çıkartabilirsiniz. Kış bahçeleri artık gün geçtikçe popülerliğini daha çok arttırmaktadır. Hafta sonları misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz, uzun pazar kahvaltıları yapabileceğiniz bahçenizde büyük bir masaya yer vermeniz iyi olacaktır.

Bitkileri Asla Unutmayın

Her mevsime uygun açan çiçekleri kullanabileceğiniz gibi sadece bazı mevsimlerde açan çiçekler de kullanılabilirsiniz. Bahçenizde kullanılan çiçeklerin güzel kokululardan olması zaman geçirirken sizin daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır. Eğer ağaç dikecekseniz büyük fideler ya da daha hızlı büyüyen fideler almanızda her zaman yarar var. Dikeceğiniz ağaçların meyve ağacı olması bahçenizden ürün toplamanızı sağlar. Bu sayede kendinizin özenle yetiştirdiği doğal ürünleri tüketebilirsiniz. Meyve ağaçlarının yanı sıra gölge yapabilecek ağaçlarda kullanmanız sizi güneşten koruyacak doğal gölgelikler yapmış olursunuz. Yazın kavurucu sıcaklarında bu ağaç altları oldukça serin olacaktır.

Etiketler: bahçe dekorasyonu, dekorasyon
Şubat 07, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR