Her Yere Yakışacak Dekoratif El Örgüsü Battaniyeler

Her Yere Yakışacak Dekoratif El Örgüsü Battaniyeler

Örgü örmek son derece zevkli bir uğraştır, rengarenk yünlerin kullanıldığı desenli örnekler, bazen tek parça, bazen de motif, motif büyüyerek sizi ısıtacak şık bir battaniyeye dönüşecektir. Hiç sıkılmadan ve yorulmadan öreceğiniz battaniye için sizlere motif örnekleri seçmenizi öneririz.

Tek parça el örgüsü battaniyeler, örerken sizi yorabilir bu nedenle minik motifleri örüp sonradan birleştirmeniz çok daha keyifli olacaktır.

Dinlenirken üzerinize alıp yumuşacık dokusu ile sizi ısıtacak şık bir battaniyeyi koltuğunuzda her zaman görmek isteyeceksiniz. Kış dekorasyonların da özellikle koltukların yanın da bu tarz renkli el örgüsü battaniyeler her zaman keyifli bir görüntü oluşturur.

Çok amaçlı olarak da bu güzel battaniyeleri kullanabileceğinizi söylemiştik. Yatağınızın üzerinde şık bir yatak örtüsü, koltuklarınıza kış dekoru şal olarak veya dinlenme köşelerin de hem dekoratif hem de ihtiyaç duyacağınız son derece güzel parçalardır. Örgü örmeyi sevenlerin son derece kolay ve sıkılmadan yapabilecekleri birbirinden güzel örnek model bulunuyor.

Motif örnekler ile istediğiniz büyüklükte el örgüsü yumuşacık battaniyeler yapabilirsiniz, ayrıca küçük kırlentler de ekleyerek çok daha gösterişli takımlar da yapabilirsiniz.

Tek parça örgülerde, çizgi desenler, zikzak desenler veya tek renkli düşünüyorsanız kendinde örgü desenler de tercih edebilirsiniz. Dekoratif amaçlı bir el örgüsü battaniye yapmayı düşünürseniz, bu model çok fazla büyük olmadan da yapılabilir. İsterseniz rengarenk ipler kullanın, isterseniz de tek renkli olarak yapın.

El örgüsü rengarenk, yumuşacık battaniyeler için kenarlar da püsküller, ponponlar veya uyumlu örgü kenarlar yapmanız da çok hoş olacaktır.

Etiketler: battaniye modelleri, dekoratif battaniye
Şubat 07, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR