Blog Başlık

  • Şubat 07, 2020 Bizden Tüyolar

    Evinizdeki kullanmadığınız bazı eşyaları farklı saksı tasarımlarına dönüştürmek istemez miydiniz? Hem yapımı keyifli hem de para harcamadan sahip olabileceğiniz birbirinden farklı kendin yap saksı fikirleri yazımızda sizi bekliyor.

    saksı dekorları, saksı dekorasyonu
  • Şubat 07, 2020 Bizden Tüyolar

    Yaz demek bir nevi balkon sefası demektir. Keyif yapabileceğiniz, hoş sohbetleriniz edebileceğiniz, çayınızı ve kahvenizi huzurla içebileceğiniz ve en çok zaman geçireceğiniz yerlerden birisidir. Kimi zaman aile yemeğiniz, kimi zaman misafir ağırlama yeriniz olacaktır. Temiz havayı içinize en çok çektiğiniz, hayattan keyif almanızı sağlayan, en mutlu vakit geçirdiğiniz alanlardan birisi balkondur.

    balkon dekorasyonu, dekorasyon
  • Şubat 07, 2020 Dış Mekanlar

    Çoğumuzun hayali bahçeli bir evdir. Gündelik koşuşturmacanın stresinden ve yorgunluğundan kurtulmak isteyen pek çok kişi çözümü evlerinin kendilerine ait bahçesinde bulur. Çok küçük de olsa ailecek zaman geçirilebilecek, hoş sohbetlerin edilebileceği, çocukların toprakla istedikleri gibi oynayabileceği bir bahçe ye sahip olmayı herkes diler.

    bahçe dekorasyonu, dekorasyon
  • Şubat 07, 2020 Dekorasyon

    Kadınların en çok zaman geçirdiği ev bölümü olan mutfakların dekorasyon işine, erkekler asla karışmamalı ve müdahale etmemeli. Hatta fikrinizi bile beyan etmenize gerek yoktur. Bu işin uzmanı kadınlardır. Erkeklerin çoğu yemek için mutfağa girerler. Onun haricinde mutfakta erkeklere rastlamak olağanüstü bir durum sayılabilir. Tabi istisnaları bir kenara ayırıyoruz. Mutfak dekorasyonu konusunda bayanların fikri çok önemlidir. Çünkü onlar neyin nasıl olması gerektiğini, mutfakta nasıl rahat hareket edebileceğini kestirebilirler. Adeta bir mimar edasında fikirler üretebilirler. Bulaşık makinasının nerede olması gerektiğini bilirler, fırın için en uygun yer tespitini yapabilir ve yemek masasının düzenini ayarlayabilirler.

    mutfak, dekorasyon
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR